Wednesday, 31 October 2012

Kwang soo? I'm his fans =)

Sependek cuti seminggu lebih nie, buat kali pertama aku menonton Running man dari episod 1. Sebelum ni ada la tengok episod yang latest2, tapi tak berapa ada "feel". Bila tengok dari mula, baru best. Guess what, karakter RM yang paling menarik perhatian aku adalah Lee Kwang Soo. Seriously, memang tertarik sangat dengan dia (Kwang Soo sangat2 kiut). RM bertambah ceria dan lawak dengan hadirnya Kwang Soo. Flower-boy Joong ki? Memang la dia comel, tapi tak minat. Agak tak menarik perhatian aku sebab karakter Joong ki serious skit. Tapi Joong ki memang flower-boy.

Next, HaHa, Gary dan Jong KooK (Sparta KOOK). Memang lawak la depa 3 nieh. Macam bapak dan anak2. Karakter HaHa macam budak2. Comel sangat. Gary lak serious2 tapi x tahan bila tengok dia mengorat Ji hyo.

Last skali, Suk Jin ngan Yooruce Willis (Jae Suk). Ahjusshi yang sangat2 funny. Especially Jae suk. Sekarang nie nak download episod latest RM. Hoho. Nak sambung tengok RM lagi. 

***Dah terkena virus RM, buku tak pegang langsung***

Lee Kwang Soo



2 comments:

  1. hahaha..tu kan..kan dah jangkit..yani smpy hari raya posa dlu pn tgk RM.. x p rya taw x.. hak3..

    ReplyDelete